MAPA DE SOLUCIONS

És la porta d’entrada i de benvinguda als viatgers que habilita l’accés a la resta d’eines (perfil del viatger, accés a l’eina d’autoreserva…) i informació de l’empresa/client (política de viatges, normativa de seguretat, etc.).

Es tracta del sistema de Business Intelligence capaç d’aportar una visió global a l’empresa sobre els viatges que fan els empleats.​

Es poden preparar informes per disposar de tota la informació disponible i perquè puguin prendre les millors decisions pel que fa a la política de viatges de l’empresa.

És l’eina perfecta per garantir l’estalvi en els serveis aeris. Capaç de recórrer la xarxa a la recerca de la millor tarifa disponible, des que se sol·licita la reserva fins a la sortida del viatge. És un rastrejador únic que estalviarà no solament diners, sinó també hores de recerca i comparació de tarifes.

Eina web per a la petició offline de serveis. L’usuari d’empresa, d’una manera senzilla i clara, pot sol·licitar a l’oficina de Viatges El Corte Inglés aquells serveis que necessiti tramitar (vols, hotel, cotxe, tren, vaixell, etc.), o si és un organitzador de viatges, pot gestionar de la mateixa manera sol·licituds per a altres viatgers.

Solució web de gestió en línia de viatges per a PIMES, que permet als viatgers fer les reserves, de manera fàcil i intuïtiva i en temps real, amb ofertes i preus especials per a aquest col·lectiu.

Eina de reporting que mostra informació analítica de l’empresa a diferents nivells. Genera diferents tipus d’informes: predefinits exprés, a mida, fitxers complets de dades, etc.