Posa't en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta

CONTACTE

Estàs pensant en les vacances?


Troba les teves vacances

QUAN TURISME I NEGOCI S’UNEIXEN


Bleisure

BLEISURE


Sabem que el Bleisure fomenta la motivació i la satisfacció dels qui viatgen per negocis i, per això, volem que els empleats tinguin la millor experiència de viatge en els viatges de feina!

Aprofita el teu temps lliure durant el viatge de negocis. Et proposem diverses experiències i activitats perquè gaudeixis del teu temps lliure en la destinació i aprofitis al màxim els viatges de feina. Et diem què pots fer i t’oferim opcions perquè combinis el viatge amb moments d’oci en la destinació, des d’activitats per descobrir els racons més amagats de la ciutat fins a les millors opcions gastronòmiques.

EXPERIÈNCIES PERSONALITZADES

"Tenim les millors experiències preparades per a tu, adaptades als teus interessos i als teus gustos i inquietuds. Perquè les gaudeixis sol o amb companys de combinació perfecta entre feina i oci en el teu temps lliure"

MÉS INFORMACIÓ

Bleisure - Experiències personalitzades

MAXIMITZA EL TEMPS

Sabem que durant el viatge professional passaràs la major part del temps atenent assumptes de feina i, per això, t’oferim serveis flexibles i adaptats a la teva agenda de reunions, des de trasllats fins a esdeveniments d’interès a prop d’on siguis.

SOL·LICITAR INFORMACIÓ

Bleisure - Maximitza el temps

OFERTES GASTRONÒMIQUES

" Et proposem una àmplia selecció de restaurants en la destinació, on podràs gaudir dels millors menús gastronòmics. Fàcil i simple: tria restaurant, reserva el menú que més t’agradi i gaudeix de l’experiència."

MÉS INFORMACIÓ

Bleisure - Ofertes gastronòmiques

TECNOLOGIA I INNOVACIÓ

Apostem per la tecnologia i la innovació, creant canals en línia com la nostra aplicació mòbil, amb la qual podràs veure tots els nostres serveis de trasllats, activitats i restaurants d’una manera fàcil, segura i immediata, amb disponibilitat i reserva en el moment i amb un sistema de pagament integrat.

SOL·LICITAR UNA DEMO

Bleisure - Tecnología i innovació