Posa't en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta

CONTACTE

Estàs pensant en les vacances?


Troba les teves vacances

ORGANITZA VIATGES D’EMPRESA AMB LA QUALITAT I CONFIANÇA DE VIAJES EL CORTE INGLÉS


BUSINESS TRAVEL


Viajes El Corte Inglés et brinda l’oportunitat de gestionar el viatge, en condicions econòmiques molt avantatjoses i amb tarifes associades que afavoriran els teus interessos sota uns estrictes criteris de qualitat, sempre amb un “servei a la mida de les teves necessitats”.

SOM GARANTIA D’ÈXIT EN ELS TEUS PROJECTES

'

Reduir el cost en el compte de viatges


7

Assessorament en polítiques de viatge i seguretat


x

Analitzar i ajudar en les decisions de compra


¿

Servei personalitzat amb cobertura 24/7


Business Travel - Tecnologia

APOSTEM PER LA INNOVACIÓ TECNOLÒGICA

Oferim sistemes per millorar l’eficiència i administrar els programes de viatge amb l’assessorament i la intermediació en projectes per integrar solucions d’avantguarda i per connectar les aplicacions tecnològiques més comunes en les empreses.

Business Travel - Gestió integral

TOT UN CATÀLEG DE SERVEIS PER AJUSTAR-SE A LA VOSTRA MIDA

Viajes El Corte Inglés ofereix tots els requisits necessaris abans, durant i després del viatge perquè els teus desplaçaments i negoci siguin un èxit.

Business Travel - Beneficis socials

BENEFICIS SOCIALS PER A LES EMPRESES

A més de confiar-nos els teus viatges de negoci, volem portar-te en els teus viatges d’oci. Et dissenyem des del viatge més clàssic i tradicional fins al més emotiu i experiencial.

Business Travel - Bleisure

QUAN NEGOCI I TURISME S'UNEIXEN

Sabem que el Bleisure fomenta la motivació i la satisfacció dels que viatgen per negoci i, per això, volem que els empleats tinguin la millor experiència de viatge en els viatges de treball!

Business Travel - Sector públic

LA CONTRACTACIÓ PÚBLICA PRESTIGI I ESPECIALITZACIÓ

Des del 1997 Viajes El Corte Inglés compta amb un Departament Especialitzat en Sector Públic que dóna servei a clients de tots els nivells de l'Administració.

Eventos - Arquitectura efímera

DISSENYEM ESPAIS PENSATS PER A LA TEVA PROMOCIÓ

A Viajes El Corte Inglés som especialistes en el sector d’arquitectura efímera. Dissenyem i produïm espais efímers a mida i estands comercials per a cada client, i l’ajudem a aconseguir els seus objectius comercials i d’imatge.