Posa't en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta

CONTACTE

Estàs pensant en les vacances?


Troba les teves vacances

DE QUIN COLOR IMAGINES LA TEVA PRÒXIMA EXPERIÈNCIA?


VIATGES D’INCENTIU

VIATGES D’INCENTIU


Dissenyem viatges d’incentiu totalment personalitzats per aconseguir els teus objectius, ja sigui fidelitzar clients, motivar els equips de vendes, cohesionar departaments… Et donem idees i solucions a la mida de les teves necessitats.​

Tot comença aquí

Una imatge, un logotip i un reclam que ajudin a contextualitzar el viatge

Busquem colors, fonts i traços que traslladin el client a la destinació proposada. Un segell d’identitat per a cada destinació que serà present a totes les peces de comunicació que es facin servir durant el viatge.

MÉS INFORMACIÓ

VIATGES D’INCENTIU - TOT COMENÇA AQUÍ

Web & emailing

Web que podem personalitzar fins al més mínim detall, juntament amb una acció d’emailing previ als convidats per mostrar la imatge del viatge i amb un enllaç al web seria el millor començament per a aquesta experiència.

SOL·LICITAR INFORMACIÓ

VIATGES D’INCENTIU - WEB & EMAILING

Aplicació híbrida

Registre simple per a iOS i Android

Accés privat amb usuari i contrasenya per a tots els convidats. Baixada fàcil i accés a tota la informació del viatge: programa, vols, hotels, destinació, recomanacions, fotos, convertidor de moneda, notificacions, el temps, contacte…

MÉS INFORMACIÓ

VIATGES D’INCENTIU - APLICACÍO HÍBRIDA

LA PERSONALITZACIÓ, LA CLAU

Qualsevol element és susceptible de convertir l’esdeveniment en una experiència absolutament diferenciadora: regals, jocs de benvinguda, revistes, programes de viatge… tot personalitzat.

Cada detall compta, cuidant sempre tot allò relacionat amb el viatge.