Posa't en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta

CONTACTE

Estàs pensant en les vacances?


Troba les teves vacances

UN GRUP AL SERVEI DE LA QUALITAT


UN GRUP AL SERVEI DE LA QUALITAT

VIAJES EL CORTE INGLÉS


Viajes El Corte Inglés forma part de Grupo Viajes El Corte Inglés, companyia líder en el sector de viatges que centra la seva activitat en el viatge vacacional, en el viatge corporatiu i en l’organització d’esdeveniments, incentius i congressos.

La nostra màxima és fer felices les persones en els seus viatges i trobades potenciant-ne el benestar, impulsant destinacions i contribuint a una societat més amable amb una forta aposta per la sostenibilitat. Grupo Viajes El Corte Inglés és una companyia líder en el sector dels viatges, diversificada en negocis i mercats, que aposta pel desenvolupament de propostes de valor adaptades a cada viatger.

GRUPO VIAJES EL CORTE INGLÉS TÉ UNA ÀMPLIA XARXA D’AGÈNCIES

ESPANYA
+

1.200

Agències a Espanya


MAPA t
+

2.000

Agències internacionals entre pròpies i associades


UN EQUIP MULTIDISCIPLINARI

Tant les agències com les oficines centrals tenen un equip humà multidisciplinari integrat per prop de 6.000 professionals repartits en les diverses empreses que formen la companyia. Aquestes filials cobreixen tots els segments: banc de llits, receptiu, holiday experiences, vacacional, corporatiu i MICE.

El nostre grup

Logitravel
Tourmundial
Utópica
Club de Vacaciones
Soltour
Smytravel
Smyroom
Traveltool
Contigo

La primera agència de viatges d’Espanya

La nova companyia és present a més de 20 països amb una forta posició a Espanya, Portugal, Itàlia, França i Amèrica, i és l’únic grup emissor amb presència rellevant a 10 països del continent americà.


Grupo Viajes El Corte Inglés potencia un model de turisme per al desenvolupament sostenible. Disposa de la certificació ISO 9001 en qualitat, la ISO 14001 en medi ambient, la certificació d’AENOR d’acord amb la norma ISO 14064-1, la medalla de plata atorgada per EcoVadis i la distinció del Segell “Calculo, Reduzco, Compenso” del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic.