Posa't en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta

CONTACTE

Estàs pensant en les vacances?


Troba les teves vacances

VIATGES PER COMPATIR AMB ELS TEUS


Grups

VIATGES PER A GRUPS


Qualsevol viatge comença amb un desig, i perquè pugui fer-se realitat, compta amb nosaltres. Per això, si tens un grup de més de 20 persones i vols començar una nova aventura, des de Viatges el Corte Inglés farem tot el possible per complir les teves expectatives i ajudar-te amb tot allò que estàs buscant.

Selecciona el tipus de viatge que vols fer, i explica’ns totes les teves necessitats i els requisits principals per emprendre aquesta aventura inoblidable.
Comencem?

Grups - Adults

VIATGES PER A PERSONES AMB INQUIETUDS

Posem el món a la teva disposició perquè t’escapis de la rutina i visquis experiències inoblidables amb amics, familiars, companys...
Deixa els detalls del viatge a les nostres mans, tan sols desconnecta i gaudeix de la destinació triada.

Grups - Estudiants

FEM EL TEU VIATGE REALITAT

Posem a la teva disposició les millors destinacions nacionals i internacionals. Tan sols informa’ns de les teves necessitats i et dissenyarem el viatge somiat per als teus alumnes.

Grups - Universitaris

MOLT MÉS QUE UN VIATGE

No es tracta d’un simple viatge, sabem que és una de les experiències que recordaràs durant la resta de la teva vida.
Contacta amb nosaltres, fes la teva maleta i només preocupa’t de divertir-te.

Grups - Peregrinacions

LA TEVA FE VIATJA AMB TU

Des de la nostra unitat de peregrinacions, organitzem i coordinem tots els serveis necessaris perquè puguis viure la teva fe en qualsevol part del món. Amb l’acompanyament del nostre personal especialitzat en rutes religioses, sacerdots i guies espirituals que així necessitis en el teu pelegrinatge.