Posa't en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta

CONTACTE

Estàs pensant en les vacances?


Troba les teves vacances

APOSTEM PER MILLORAR LA NOSTRA SOCIETAT


APOSTEM PER MILLORAR LA NOSTRA SOCIETAT

SOSTENIBILITAT


LA SOSTENIBILITAT A VIAJES EL CORTE INGLÉS

Viajes El Corte Inglés entén la sostenibilitat com el compromís que implica la consecució dels seus objectius corporatius tenint en compte l’impacte de la seva activitat en la societat. Per complir aquesta missió, Viajes El Corte Inglés, dins de l’estratègia del Grup d’Empreses El Corte Inglés, té com a propòsit integrar les preocupacions dels seus diversos grups d’interès al seu negoci diari i a les relacions amb aquests.


El 2021 hem elaborat el nostre Primer Pla Director de Sostenibilitat 2021-2025. Experiència de compra, digitalització i sostenibilitat són els eixos en què es basa aquest projecte i que té per objectiu desenvolupar la nostra activitat respectant els 10 principis bàsics del Codi Ètic Mundial del Turisme. Ens orientem cap a la sostenibilitat com un dels eixos estratègics de futur.


A més, continuem avançant en l’homologació de la nostra xarxa de proveïdors. Per això, enviem un qüestionari a una selecció de socis comercials pel qual es vinculen al nostre Codi Ètic. A més, s’ha posat en marxa un projecte en col·laboració amb els socis comercials per obtenir més coneixement sobre polítiques de gestió de la sostenibilitat i criteris ASG per evolucionar cap a un turisme més responsable.


Al febrer del 2017, Viajes El Corte Inglés va signar el Codi Ètic Mundial del Turisme de l’OMT.


Codigo Etico Mundial OMT

Viajes El Corte Inglés, com a empresa del Grup El Corte Inglés, està adherit al Pacte Mundial de les Nacions Unides, cosa que suposa assumir com a propis tots els principis ètics i de respecte als drets humans, laborals, mediambientals i contra la corrupció que integren aquest codi internacional.


En aquest període, la companyia ha demostrat el seu ferm compromís amb el desenvolupament sostenible implantant diversos projectes i accions. Des del 2015 també s’ha posat el focus en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.


Com a membre del Grup de Turisme i ODS creat per la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial, Viajes El Corte Inglés ha impulsat accions per tal de contribuir a l’Agenda 2030 per al desenvolupament sostenible i transformar la indústria turística en un sector més just, ètic i sostenible.


The global goals for sustainable development

Les accions principals han estat les següents:


En línia amb els seus objectius de transparència, el Grup ha creat un òrgan intern independent anomenat “Funció de Compliment Normatiu”, que ret comptes davant del Consell d’Administració.


Aquest òrgan és l’encarregat d’establir models d’organització i gestió en què es recullen les mesures de vigilància i control a les quals estan subjectes tots els directius i empleats del Grup El Corte Inglés, i que permeten a la companyia avançar cap a les millors pràctiques de Govern Corporatius. Per obtenir-ne mes informació, fes clic aquí


El 2019 Viajes El Corte Inglés va aconseguir per segon any consecutiu la Medalla de Bronze EcoVadis en sostenibilitat, assoliment que tan sols aconsegueix el 40 % de les empreses avaluades.


Per concedir-la, EcoVadis duu a terme una minuciosa avaluació en matèria social, ètica, mediambiental, etc., per qualificar i reconèixer la responsabilitat social corporativa (CSR) de les empreses que aspiren a aconseguir-la.


Viajes El Corte Inglés certifica el mesurament de la seva empremta de carboni L’estratègia mediambiental de Viajes El Corte Inglés està emmarcada en tres programes alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible que s’han integrat al Pla Director de Sostenibilitat (2021-2025) que estructura les nostres línies estratègiques d’actuació en la matèria per als pròxims exercicis.


El compromís que hem adquirit amb el medi ambient ens ha impulsat la millora del nostre acompliment ambiental i, per això, entre d’altres projectes, el 2021 hem certificat el mesurament dels gasos amb efecte d’hivernacle que produïm en el desenvolupament del nostre negoci sota la norma UNE EN ISO 14064-1:2012.


Viajes El Corte Inglés ha aconseguit el Segell del Ministeri per a la Transició Ecològica (MITECO). Aquest reconeixement reflecteix l’esforç d’aquelles organitzacions espanyoles que calculen i redueixen les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (GEH) que genera la seva activitat.


Ecovadis award